BERLINSKA PUBLIKA ODUŠEVLJENA: Nova nagrada za Jasmilu Žbanić i film "Quo vadis, Aida?"

Jasmila Žbanić osvojila je još jednu nagradu za ostvarenje "Quo vadis, Aida?", film koji je ove godine ušao u konkurenciju za prestižnog Oskara u kategoriji za najbolji strani film.

  • Kultura

  • 08. Avg. 2021  

  • 1

Žbanić je sinoć osvojila nagradu za najbolji film u okviru festivala Arount the world in 14 film, koji se održava u Berlinu.

- Bilo je veliko zadovoljstvo dobiti (fizički) nagradu za najbolji film. Ova noć označila je početak kinodistribucije u Njemačkoj - napisala je Žbanić na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...