STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: U lančanom sudaru povrijeđeno 12 osoba, većinom djeca

U sudaru su učestvovala četiri vozila i, prema do sada dostupnim informacijama, povrijeđeno je sedmero djece i pet odraslih osoba.

  • Hronika

  • 15. Avg. 2021  

  • 1

Čak sedmoro djece i petoro odraslih povrijeđeno je u lančanom sudaru na auto-putu kod Bubanj potoka i robne kuće “Ikea”, u pravcu ka Beogradu. Saobraćaj je potpuno obustavljen na ovoj dionici.

U sudaru su učestvovala četiri vozila i, prema do sada dostupnim informacijama, povrijeđeno je sedmero djece i pet odraslih osoba.

Kako javljaju čitaoci Blica, porodice sa djecom su nakon udesa sjedile ispred automobila, svi su bili vidno potrešeni, plakali su i jedni druge polijevali vodom.

Hitna pomoć je na teren poslala tri ekipe, koje su povrijeđenu djecu prevezle na Institut za majku i dijete, dok su odrasli prebačeni u Urgentni centar.

Nezvanično, do udesa je došlo kada su se dva automobila sudarila, a potom na njih naletjela još dva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...