SJAJNE SLIKE IZ BEOGRADSKE "ARENE" NA UTAKMICI SRBIJA - BiH: Beograđani aplaudirali našim igračicama i himni, a navijači BiH pjevali Tijani Bošković: "vrati se majci u Bosnu" (VIDEO)

Armosfera u beogradskoj "Areni" bila je izuzetno sportska i domaćinska, beogradska publika je velikim aplauzom i simpatijama dočekala naše igračice

  • Sport

  • 19. Avg. 2021  19. Avg. 2021

  • 0

Ženska reprezentacija Bosne i Hercegovine, kao što se i očekivalo, poražena je od selekcije Srbije u prvoj utakmici A grupe Evropskog prvenstva koja je odigrana u beogradskoj "Štark Areni". Rezultat je bio 3-0 za košarkašice Srbije, po setovima 25-11, 25-18, 25-14, a meč su obilježile sestre Dijana Bošković u selekciji BiH i Tijana Bošković u Srbiji, koje su bile najbolje u svojim ekipama.

Za Bosnu i Hercegovinu nije nastupala najbolja odbojkašica Edina Begić koja se još uvijek nije oporavila od ozljede. Edina je bila uz svoje suigračice i očekuje se da će im se na parketu pridružiti u narednoj utakmici koju naše reprezentativke igraju u nedjelju protiv Azerbejdžana.

U našoj grupi još se nalaze reprfezentacije Francuske, Rusije i Belgije. Prve četiri selekcije u grupi prolaze u dalje takmičenje, a našim reprezentaoickama su potrebne dvije pobjede da bi ostvarile taj uspjeh.

Armosfera u beogradskoj "Areni" bila je izuzetno sportska i domaćinska, beogradska publika je velikim aplauzom i simpatijama dočekala naše igračice, a aplauz se prolomio i nakon emitiranja himne Bosne i Hercegovine.

Grupa navijača Bosne i Hercegovine je nakon utakmice pozdravila najbolju odbojkašicu svijeta, Bilećanku Tijanu Bošković i na melodiju poznate pjesme Halida Bešlića su joj pjevali: da se "vrati majci u Bosnu".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...