AFGANISTANSKA POP ZVIJEZDA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: „Noći koje nikad neću zaboraviti…“

Popularna afganistanska pop-zvijezda otografijom iz aviona na društvenim mrežama obavijestila je pratitelje da je dobro.

  • Kultura

  • 20. Avg. 2021  20. Avg. 2021

  • 0

Jedna od rijetkih žena koja se uspjela spasiti je Aryana Sayeed, popularna afganistanska pop-zvijezda koja je fotografijom iz aviona na društvenim mrežama obavijestila pratitelje da je dobro.

"U jednom od svojih nedavnih intervjua rekla sam da ću biti 'posljednji vojnik koji će napustiti domovinu', i to je upravo ono što se i dogodilo", započela je u opisu fotografije Aryana.

"Kao rezultat nedavnih promjena koje su se dogodile, molim se i nadam da će moj prekrasni narod moći živjeti mirno, bez straha od bombaša samoubojica i eksplozija. Moje srce, molitve i misli uvijek će biti s vama", dodala je pjevačica zahvalna na svakoj poruci podrške i molitve svojih pratitelja.

"Osjećam zahvalnost prema svakom od vas zbog lijepih želja i molitvi upućenih jer ste bili zabrinuti zbog moje prisutnosti u Afganistanu, nakon što su mnogi koji su u manjoj opasnosti od mene već napustili zemlju. Dobro sam i živa sam", napisala je.

"Nakon nekoliko noći koje nikad neću zaboraviti, stigla sam u Dohu, Katar, a sad čekam eventualni let za Istanbul. Imam toliko priča za podijeliti s vama, moji voljeni. No, zasad, ostanite sigurni i ujedinjeni, voli vas Aryana", dodala je pjevačica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...