TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD METKOVIĆA: Više povrijeđenih, sudarili se automobili dubrovačkih i bh. registarskih oznaka

Ma licu mjesta osim službe hitne pomoći i policije bili su i vatrogasci Javne vatrogasne jedinice Metković.

  • Hronika

  • 20. Avg. 2021  

  • 0

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u mjestu Krvavac dva, opština Kula Norinska, u dolini Neretve, a više osoba je povrijeđeno.

Nezgoda se dogodila oko 20.30 časova, a sudarili su se automobili dubrovačkih i bosanskohercegovačkih registarskih oznaka.

Portal “Dalmacija danas” prenosi da je više osoba povrijeđeno, a da policijski službenici regulišu saobraćaj.

"U ovim trenucima policija preusmjerava saobraćaj preko mjesta Krvavac dva, a kratko je državna cesta /D9/ na kojoj se dogodila saobraćajna nezgoda bila zatvorena za sav saobraćaj", rekli su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Iz pouzdanih izvora se saznaje da su na licu mjesta osim službe hitne pomoći i policije bili i vatrogasci Javne vatrogasne jedinice Metković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...