DALIJA OREŠKOVIĆ ISMIJALA PLENKOVIĆEVE MJERE: "Obnova nakon potresa? To je obmana, a ne obnova"

“Mislim da je ovo pokušaj stvaranja smokvinog lista ili da se u javnosti stekne dojam da se nešto radi", kaže Orešković

  • Regija

  • 28. Avg. 2021  

  • 0

Dalija Orešković, saborska zastupnica Centra komentirala je obnovu nakon potresa.

Govorila je o najavljenim izmjenama zakona.

Smatra, ne možemo sada očekivati da će ljudi koji od početka nisu imali plan ni ideju kako bi se Zagreb trebao obnoviti doći nekoj naknadnoj pameti.

“Mislim da je ovo pokušaj stvaranja smokvinog lista ili da se u javnosti stekne dojam da se nešto radi. To je obmana, ne obnova”, rekla je u gostovanju na N1.

Uvjerena je da se obnova neće ubrzati te dodala da nema opravdanja za provođenje javnih natječaja za obnove privatnih nekretnina. Komentirala je i tužbu, koju je najavio Dragan Kovačević protiv Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, jer tvrdi da on nije javni dužnosnik:

“Doista biramo ljude na tako moćne pozicije, kao što je članstvo u upravi JANAF-a, koji su skloni nezamislivim biserima, ali nije on u tome jedini. Povjerenstvo mora raditi svoj posao”, zaključuje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...