OVO SE RIJETKO VIĐA: Nogometni spektakl u Madridu završio je scenom iz noćne more, pogledajte pogodak o kojem će se dugo pričati...

U španskoj La Ligi nakon tri kola više nema nijedne momčadi s maksimalnim učinkom.

  • Sport

  • 30. Avg. 2021  

  • 0

U posljednjem nedjeljnom dvoboju Villarreal je na gostovanju u Madridu do posljednje minute vodio protiv Atletica sa 2:1, a onda je spektakularnim autogolom sam sebi "oduzeo" dva boda.

Konačna statistika je pokazala dva udarca Villarreala, a oba su završili pogocima, te čak 24 šuta domaće ekipe, pet unutar okvira. Vodstvo gostima donio je Manu Trigueros u 52. minuti. Samo četiri minute poslije izjednačio je Luis Suarez nakon povratne lopte Angela Corree.

U 74. minuti gosti su opet poveli golom Nizozemca Arnauta Danjume. I sve do pete minute sučevog dodatka "Žuta podmornica" je plovila prema pobjedi. Tad je na dugu loptu upućenu prema kaznenom prostoru reagirao Mandi, glavom proslijedio prema sredini svog gola, ali je golman Geronimo Rulli krenuo u svoju lijevu stranu i nije se stigao vratiti na poziciju na kojoj ga je očekivao njegov stoper.

Kliknite na video kako biste pogledali golove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...