SVE JE U ŠOLDIMA: Otac poznate pjevačice pokušava od nje uzeti veliku sumu novca

Jamie Spears nedavno je pristao odstupiti s mjesta dugogodišnjeg staratelja Britney Spears. Potom je izjavio kako je pjevačicu njegovo starateljstvo "spasilo od katastrofe."

  • Show

  • 01. Sep. 2021  01. Sep. 2021

  • 1

Advokati Britney Spears tvrde da njen otac, Jamie Spears, pokušava od nje dobiti dva miliona dolara prije nego što odstupi s mjesta njezinog staratelja.

Pjevačica je to potvrdila u novim pravnim dokumentima.

Strani mediji pišu da je Britney rekla kako je njen otac već ranije priznao da bi bilo najbolje da se povuče s mjesta njezinog staratelja, te da od nje želi samo novac.

Jamieju navodno treba novac kako bi platio svoje advokate i bivše poslovne saradnike. Međutim, advokat Matthew Rosengart ne želi popustiti pred Jamiejevim zahtjevima.

"Otac Britney Spears neće ništa iznuđivati. Nema pravo postavljati uslove za uklanjanje s mjesta staratelja. Već se trebao povući. Bilo bi pristojno i ispravno", rekao je Rosengart za strane medije i dodao kako će tražiti da ga suspenduju ako se Jamie ne povuče s mjesta staratelja do kraja septembra, kada je bilo zakazano suđenje u Los Angelesu.

Inače, Jamie Spears nedavno je pristao odstupiti s mjesta dugogodišnjeg staratelja Britney Spears. Potom je izjavio kako je pjevačicu njegovo starateljstvo "spasilo od katastrofe" te da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne ocrnjivala, kada bi znala opseg njezine ovisnosti i problema s mentalnim zdravljem, prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...