HAOS NA MANJAČI: Policiji prijetio pištoljem da izbjegne hapšenje, pa ih pokušao pregaziti automobilom…(VIDEO)

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je on uhapšen juče oko 15 časova na teritoriji opštine Mrkonjić Grad, nakon potrage.

  • Hronika

  • 06. Sep. 2021  06. Sep. 2021

  • 0

Pravi haos u noći između subote i nedjelje dešavao se na Manjači kada je policija pokušala uhapsiti Viktora Čavića iz Banjaluke, saznaje Srpskainfo.

Da bi izbjegao hapšenje on je policajcima prijetio pištoljem, a zatim ih pokušao pregaziti automobilom. Radi se o osobi za kojom je raspisana potjernica.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je on uhapšen juče oko 15 časova na teritoriji opštine Mrkonjić Grad, nakon potrage.

Viktor Čavić je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Napad na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti“ i  D.K. zbog postojanja osnova sumnje da je pomagalo osumnjičenom u izvršenju krivičnog djela – pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Naime, policijski službenici su u nedjelju oko 2.30 časova u mjestu Kola, pokušali zaustaviti vozilo  „BMW“, jer su došli do saznanja da navedenim upravlja Viktor Čavić za kojim je raspisana potraga od strane PU Banjaluka.

– Prilikom zaustavljanja vozila osumnjičeni je usmjerio pištolj prema policijskim službenicima, prijeteći da će napasti na život i tijelo, da bi nedugo nakon toga pokušao vozilom udariti policijske službenike nakon čega je pobjegao sa lica mjestu – pojasnila je Mučibabićeva.

U navedenom vozilu kao suvozač se nalazilo D.K. 

Nakon što je Viktor Čavić juče uhapšen u Mrkonjić Gradu, sproveden je u PU Banjaluka na dalju kriminalističku obradu, saznaje Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...