SRAMOTNE SNIMKE S HVARA KRUŽE DRUŠTVENIM MREŽAMA: Otočanin kantom vode zalio turista koji se bezbrižno odmarao na zidiću, pogledajte kako se sve završilo...

U Facebook grupi Split i oko Splita objavljena je snimka s Hvara na kojoj se vidi kako lokalac stranca zalijeva kantom vode.

  • Regija

  • 23. Sep. 2021  

  • 1

Turist se odmarao na zidiću gdje je zadrijemao da bi mu u jednom trenutku prišao otočanin i s punom kantom vode bez ikakvog ga upozorenja zalio od glave do pete!

Uz to je dobio i prijeteće poruke jer mu je čovjek koji ga je zalio govorio: "Vozi, ajde...", pritom ga usmjeravajući prstom da ode.

Drugi je čovjek sve snimao i prevodio. Kad ih je stranac pitao zašto ga tjeraju, ovaj koji ga je polio vodom, sa sunčanim naočalama, lancem oko vrata i šarenim bermudama, ga je odgurnuo.

Na kraju je rekao: "Prebit ću ga, prebit ću ga", a onda se snimka prekida.

Iz policije su za Morski.hr rekli kako nisu imali novijih prijava o nasilničkom ponašanju te kako ovaj događaj najvjerovatnije datira iz 2017. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...