"IZDAJA, OSTAVKA....": Haos u Zagrebu, HDZ-ov ministar izviždan, demonstranti mu prekinuli govor, pogledajte šta se događalo...

Demonstranti nisu dali Berošu da govori pred bolnicom skandirajući "izdaja" i "ostavka" pa je ministar izjavu za medije odlučio dati unutar KBC-a Zagreb.

  • Regija

  • 04. Okt. 2021  

  • 1

Za zaposlene u zdravstvu i sistemu socijalne skrbi u Hrvatskoj od danas se uvodi obavezna Covid-potvrda ili testiranja na koronavirus, a odluka koju je donio Nacionalni stožer civilne zaštite će vrijediti i za dio pacijenata.

Ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš došao je oko 7 ujutro pred KBC Zagreb kako bi prisustvoa početku primjene sigurnosnih mjera u KBC-u Zagreb. Ondje su ga dočekali deseci prosvjednika, vičući ‘pustite nas da radimo’, te zviždeći mu, javlja N1.

Demonstranti nisu dali Berošu da govori pred bolnicom skandirajući "izdaja" i "ostavka" pa je ministar izjavu za medije odlučio dati unutar KBC-a Zagreb.

"Ni jedan početak nije lak. Dozvoljavam pravo na različita mišljenja, no kada je virus godinu i pol oko nas, negirati njegovo postojanje, nije opravdano. Ove mjere su, to cijelo vrijeme pričamo, privremeno. Doista smo mislili na sve", rekao je Beroš.

'Nije mi jasno zašto se netko ne želi testirati. Koji su mu motivi. Ja ih doista u ovom trenutku ne mogu razumijeti', dodao je, prenosi Dnevnik.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...