NEĆEMO TAKO, NINO: Bračni par Raspudić u borbi protiv vrha HRT-a, a za vrijeme bivšeg šefa od televizije su primili čak…

Saborski zastupnici jučer su raspravljali o novom ravnatelju HRT-a, kojeg je predložio Odbor za informiranje, informatizaciju i medije. Većinu glasova članova odbora dobio je Robert Šveb, a opozicija se protivila njegovom izboru.

  • Regija

  • 20. Okt. 2021  

  • 0

U petak su napravili i performans u Saboru okupiravši  saborsku govornici čime su spriječili otvaranje rasprave na tu temu, piše Maxportal.

Za vrijeme jučerašnje rasprave Marija Selak Raspudić pitala je supruga Ninu kolike su šanse da Milorad Pupovac neće glasati za Roberta Šveba, na što je on odgovorio: "Ako Pupovac bude glasovao protiv Šveba vodim Vas na večeru. Ako bude glasovao za, kupite mi slanac."

Na smijeh i upite zastupnika vodi li sve njih, Raspudić je kazao kako će voditi samo osobu koja mu je postavila pitanje.

Raspudić je za N1 komentirao i činjenicu da je bivši ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić pušten iz Remetinca:

"Ne treba se sekirati, HDZ mu je našao dostojnu zamjenu. Sve ostaje isto, HRT je ostavio u sigurnim rukama", rekao je Raspudić ironično.

Poručio je kako će opozicija još jednom iznijeti sve što ima protiv Roberta Šveba, kao i da smatraju da je sama njegova prijava bila nevaljana i da će biti u izravnom sukobu interesa.

Maxportalu piše i kako su Nino Raspudić i njegova supruga Marija Selak Raspudić bili angažirani na HRT-u, gostovali u prestižnim emisijama i za to  primali honorare.

Tako su saznali da je bračni par Raspudić u mandatu Kazimira Bačića, od HRT-a uprihodovao oko 310.000 kuna. 

Na HRT- u, u emisiji "Peti dan", nastupali su u formatu Romea i Julije (nisu bili vjenčani).  Nino je za svoje gostovanje primo oko 172.000 kuna, a Marija Selak 140'.000. Honorari su to 2017., 2018., 2019. godinu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...