DEBAKL OD LIVERPOOLA PRETVORIO SE U NOĆNU MORU ZA TRENERA MANCHESTER UNITEDA: Sve podsjeća na trenutak kad je smijenjen Jose Mourinho…

Do sada je Solskjaer imao bezrezervnu podršku uprave, ali događanja na stadionu Uniteda daju za pravo reći da to možda više i nije tako.

  • Sport

  • 26. Okt. 2021  

  • 0

Još uvijek se ne zna kakva će biti trenerska sudbina Olea Gunnara Solskjaera na klupi Manchester Uniteda, nakon debakla od Liverpoola u Premier ligi (0:5)..

No, podsjeća engleski Daily Mail da je isti scenarij bio i za vrijeme smjenjivanja Josea Mourinha s vruće klupe slavnog kluba. Isto se govorilo da "Posebni" ima povjerenje uprave, a onda je najednom prostrujila vijest da će morati otići s "teatra snova". Nešto se slično očekuje i u ovoj priči, iako je pred Crvenim vragovima težak raspored u sljedećim danima.

Nakon što su poraženi od Liverpoola, čeka ih gostovanje kod Tottenhama u subotu, u sklopu engleskog prvenstva. Potom će morati na gostovanje u Ligi prvaka kod Atalante u Bergamo, a uoči reprezentativne pauze na Old Traffordu će se u gradskom derbiju sučeliti sa Manchester Cityjem.

Isti medij navodi kako je Solskjaer još u svlačionici nakon katastrofe protiv Liverpoola upozorio igrače da se ovakav pristup neće tolerirati i rekao kako se svi igrači trebaju ujediniti oko istih ciljeva, s njim kao trenerom. 

Do sada je Solskjaer imao bezrezervnu podršku uprave, ali događanja na stadionu Uniteda daju za pravo reći da to možda više i nije tako. Solskjaer je viđen ovoga ponedjeljka u klupskom kampu gdje se zadržao oko tri sata, i to za vrijeme slobodnog dana kojeg su nakon utakmice s Liverpoolom dobili svi igrači i članovi stručnog štaba. 

Engleski mediji tvrde da je trener Manchester Uniteda uskoro bivši te kako su mu važni igrači okrenuli leđa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...