NOVA BRUKA NA CAMP NOUU: Agonija se nastavlja, pogledajte kako je Barcelona prosula bodove protiv Alavesa i pala na deveto mjesto na tabeli

Nogometaši Barcelone odigrali su na svom terenu samo 1:1 protiv Alavesa, u utakmici 12. kola Primere.

  • Sport

  • 31. Okt. 2021  

  • 0

Barcelona je povela u 49. minuti golom Memphisa Depaya, a izjednačio je Luis Rioha u 52. minuti. Depay je u završnici pogodio stativu, pa Barca nije slavila niti u trećem susretu zaredom u Primeri. Napadač Barcelone Sergio Aguero je krajem prvog poluvremena morao napustiti teren zbog problema s disanjem, što je još jedna loša vijest za Katalonce.

Trener Barcelone B Sergi Barhuan predvodio je premijerno prvi tim, budući da uprava traži novog trenera nakon smjene Ronalda Koemana. Ovim remijem Barcelona je prekinula niz od dva poraza i zauzima deveto mjesto na tabeli sa 16 bodova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...