FANTASTIČNI IBRAHIMOVIĆ SRUŠIO MOURINHA: Pogledajte Zlatanovu golčinu protiv Rome, a šta tek reći za poništeni pogodak…

Zlatan Ibrahimović je s pogotkom i izborenim penalom odlučio veliki derbi 11. kola Serie A između Rome i Milana (1-2) na Olimpicu.

  • Sport

  • 01. Nov. 2021  01. Nov. 2021

  • 0

Milan je poveo u 26. minuti iz slobodnog udarca. Golman Rui Patricio je poredao petoricu suigrača u živi zid, plus još jednog igrača koji je legao na travnjak iza zida, no ni to nije spriječilo Ibrahimovića da upiše svoj 400. gol u ligaškim natjecanjima i 150. u Serie A.

Prvi gol Ibrahimovića pogledajte OVDJE

Nakon pet minuta igre u drugom dijelu Ibra se ponovno ukazao i majstorski primio loptu na prsa pa desnicom zabio svoj drugi gol na utakmici. No iz VAR sobe je stiglo razočaranje jer se radilo o ofsajdu.

Poništeni gol Ibrahimovića pogledajte OVDJE

Nije to obeshrabrilo Šveđanina i već tri minute kasnije je izborio penal koji je u pogodak pretvorio Franck Kessié.

Drugi pogodak Kessieja pogledajte OVDJE

Stephan El Shaarawy u 93. minuti nakon centaršuta i gužve u 16-ercu Milana uspio zatresti mrežu za 1:2.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...