IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Poznati pjevač za 8 mjeseci smršavio 36 kilograma, promijenio je prehranu...

Otkako je prebolio koronavirus i otkrio da boluje od dijabetesa, muzičar je promijenio način života.

  • Estrada

  • 01. Nov. 2021  

  • 0

Željko Krušlin Kruška, vođa grupe Latino, u razgovoru za RTL Exkluziv ispričao je da je u posljednjih osam mjeseci smršavio 36 kilograma.

Otkako je prebolio koronavirus i otkrio da boluje od dijabetesa, muzičar je promijenio način života. Promijenio je prehranu i počeo aktivno pješačiti.

"Pješačim po šest do sedam kilometara dnevno, obroke sam, ne da sam prepolovio nego sam sveo na trećinu i sasvim mi je dovoljno, alkohol sam gotovo izbacio iz konzumacije - tu i tamo popijem čašu crnog vina", objasnio je Željko i dodao da su ga bolesti na neki bizaran način izliječile. 

Krušlin je početkom trećeg mjeseca završio u bolnici jer mu se zakompliciralo stanje nakon što je prebolio koronavirus. U bolnicu je tada morao zbog iscrpljenosti i upale pluća koju je zaradio dok je tri tjedna ležao u svom domu i borio se s infekcijom koronavirusa. 

Željkova supruga Ivana tada je za hrvatske medije ispričala da se zarazila koronom od Željka, ali da je imala puno blaže simptome. Ispričala je tada da je korona njezinog supruga jako iscrpila, ali je pravovremenom reakcijom liječnika izbjegao ozbiljnije komplikacije. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...