NASTUP KOJI SE RIJETKO VIĐA: Pogledajte kako je Katarina sa Kupresa oduševila žiri njemačkog „The Voicea“

Godišnji odmor koji zasluži napornim radom u Njemačkoj, mlada Katarina provodi u rodnom kraju. Za vrijeme pandemije koronavirusa to joj je bilo malo otežano.

  • Show

  • 03. Nov. 2021  

  • 0

U novoj sezoni popularnog showa "The Voice" u Njemačkoj takmiči se i Katarina Mihaljević (21) iz Kupresa.

Katarina je na audiciji žiriju i publici otpjevala pjesmu 'Drivers License' od Olivije Rodrigo i oduševila ih. 

Od članova žirija, Katarini je prvo čestitala poznata Sarah Connor u čijem timu je ona na kraju i završila.

Katarina Mihaljević rodom je s Kupresa, a trenutno s obitelji živi u Darmstadtu u Njemačkoj. Nastup u showu 'The Voice' je posvetila sestri koja boluje od Rettovog sindroma, piše Fenix Magazin

Rettov sindrom je rijetki neurorazvojni poremećaj koji se javlja isključivo kod djevojčica. 

- Brigu o sestri uglavnom vode mama i tata, a ja im pomažem kad god stignem i gdje god mogu pomoći. Ona na primjer jako voli kad si s njom i kad joj pjevaš. Zato sam je jednostavno povezala s glazbom, rekla je mlada pjevačica. 

Godišnji odmor koji zasluži napornim radom u Njemačkoj, mlada Katarina provodi u rodnom kraju. Za vrijeme pandemije koronavirusa to joj je bilo malo otežano.

- Zimi je posebno dobro, jer se na Kupresu može skijati. Jako sam vezana za taj kraj, zaključila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...