SKANDAL O KOJEM BRUJI HRVATSKA: Vjeroučitelj tvrdi da je izbačen iz škole jer nije htio nositi masku, pogledajte čime se hvali na Facebooku...

Bešlić često na svom profilu piše o koronavirusu i cijepljenju.

  • Regija

  • 09. Nov. 2021  

  • 1

Vjeroučitelj Dušan Bešlić iz Trogira na Facebooku je objavio status u kojem tvrdi da je jučer izbačen iz škole jer nije želio staviti masku.

"Danas dolaskom na posao ravnateljica me upozorila da moram nositi masku koji ni inače nisam nosio. To sam odbio jer imam svoje zdravstvene razloge. Odradio sam treći školski sat normalno. Četvrti sat sam imao pauzu očekujiću slijedaća tri sata. Tijekom pauze ravnateljica me pozvala i naredila da moram napustiti školu i da neću moći odraditi preostale sate", piše Bešlić.

"Pitao sam za razlog a razlog je nenošenje maske. Tražio sam sve to napismeno i rečeno mi je da ću dobiti ali da ne mogu ostati u školi. Ona još mora kontaktirati Katehetski ured Splitsko-makarske nadbiskupije obzirom da radim kao vjeroučitelj u Srednjoj strukovnoj školi u Trogiru. Sada sam doma. Što će biti vidjet ćemo. Eto počelo je. Nisam se nadao da će početi od mene ali od nekuda mora. Svakako se preporučam u molitve", piše Bešlić.

Bešlić često na svom profilu piše o koronavirusu i cijepljenju. Tako je u jednoj ranijoj objavio prenio navodnu priču iz Francuske u kojoj se poziva ljude da prije cijepljenja pozovu odvjetnika. 

Prenio je i objavu u kojoj se tvrdi da cjepivo proždire žrtve koje onda sustav ignorira, a poznat je i po nacionalističkim stavovima što se jasno vidi i po njegovm Facebook profilu.

  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...