POLIGRAF POKAZAO: Lečić govori istinu! Nije silovao Danijelu?!

Poligrafista MUP utvrdio je da glumac Branislav Lečić govori istinu i da nije silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld, saznaje Informer

  • Vijesti

  • 26. Mar. 2021  26. Mar. 2021

  • 8

Nakon višesatnog ispitivanja u policiji, Lečić je uz svoju saglasnost testiran na poligrafu i utvrđeno je da govori istinu!?

Кako saznaje Informer, Lečić je “prošao” na svim pitanjima u vezi optužbi za silovanje.

Detektor laži  pokazao je da Lečić govori istinu. Nije pao ni na jednom pitanju. Zaključak poligrafista jeste da Lečić nije silovatelj. Ovo, naravno, nije dokaz, ali je veoma važna i pouzdana indikacija - kaže izvor Informera iz MUP-a Srbije.

- Glumac Branislav Lečić dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao i zamjenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je večeras Tanjugu portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

''U svojoj izjavi Lečić je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donijela odluka o daljem toku postupka", dodala je Rakočević.

Saslušanje glumca Branislava Lečića završeno je nešto poslije 21 čas nakon što je više od sedam sati odgovorao na pitanja policije u Policijskog stanici 29. novembar u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Odvezao se crnim autom koji ga je čekao ispred policije.

U policiju stigao oko 14 sati u pratnji advokata, radi ispitivanja u svojstvu građanina. Brojni mediji su uporno čekali okončanje informativnog razgovora, kojem je prisustvovao i zamenik višeg javnog tužioca, po čijem nalogu se obavljao informativni razgovor sa glumcem.

U toku je predistražni postupak povodom navoda Štajnfeldove, koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...