SASTANAK PRED NOVI DOLAZAK PALMERA: Nelson i Nikšić razgovarali o...

...aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

  • Vijesti

  • 26. Nov. 2021  26. Nov. 2021

  • 1

Ambasador SAD-a u BiH Eric Nelson održao je sastanak s liderom SDP-a BiH Nerminom Nikšićem.

Prema onome što je objavio Nikšić na sastanku sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u našoj zemlji razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u našoj zemlji Ericom Nelsonom razgovarali smo o aktuelnoj...

Objavljuje Nermin NikšićPetak, 26. studenoga 2021.

"Dotakli smo se i najavljene posjete specijalnog izaslanika američkog državnog sekretara za Balkan Matthewa Palmera, sa kojim će politički predstavnici iz BiH početkom sljedeće sedmice održati nove sastanke vezane za iznalaženje rješenja za izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine", poručio je Nikšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...