LUDNICA U ŠPANIJI: Golman tragičar utakmice, pogledajte kako je Granada poklonila bod Athleticu u utakmici koja je trajala 100 minuta…

Domaći su meč završili i sa igračem manje, jer je u osmom minutu sudijske nadoknade crveni karton dobio Martinez.

  • Sport

  • 27. Nov. 2021  

  • 0

Athletic Bilbao i Granada podijelili su bodove u 14. kolu španske La Lige. Meč na stadionu „San Mammes“ završen je rezultatom 2:2.

Imali su domaći veći posjed lopte i ka golu rivala uputili su više šuteva, ali su do boda stigli zahvaljujući autogolu Maximiana u 76. minutu. Pokušao je golman Granade da dođe do lopte, ali je zatresao vlastitu mrežu.

Gosti su od 34. minuta bili u vodstvu 2:1, zahvaljujući golovima Moline i Machisa.

Prvi pogodak na meču postigao je Garcia u 10. minutu na radost domaćih navijača.

Domaći su meč završili i sa igračem manje, jer je u osmom minutu sudijske nadoknade crveni karton dobio Martinez.

Klikinite na video kako biste pogledali sažetak utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...