ZIMSKA ČAROLIJA U SARAJEVU: Pogledajte u čemu će uživati svi posjetitelji glavnog grada Bosne i Hercegovine do kraja januara (VIDEO)

Sarajlije i posjetioci glavnog grada BiH u Zimskoj čaroliji na Skenderiji mogu uživati do 31. januara 2022. godine.

  • Ekonomija

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 0

Kantonalno javno preduzeće Centar Skenderija i ove godine je priredilo Zimsku čaroliju na Skenderiji.

Taj jedinstven događaj u Sarajevu svečano je otvoren 29. novembra, kao uvertira u novogodišnje praznike, a kod građana izaziva oduševljenje.

Ove godine, pored najvećeg klizališta na otvorenom i čarobnih svjetlosnih dekoracija, najmlađi, pa i oni malo stariji, uživaju i u spuštanju niz ledeni tobogan, koji je 30 metara dug i šest metara visok. Također, posjetioci uživaju i u gastronomskoj ponudi te kupovini suvenira na štandovima u kućicama.

Sarajlije i posjetioci glavnog grada BiH u Zimskoj čaroliji na Skenderiji mogu uživati do 31. januara 2022. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...