“REPUBLIKA SRPSKA JE POSTALA ZATROVANO DRUŠTVO POD REŽIMOM SNSD-a”: Crnadak žestoko osudio objavljivanje privatnog snimka Ivana Begića

Dodaje da su još jednom potvrdili da su u SNSD-u "najobičniji politički razbojnici", koji žele da u cijeloj RS uspostave svoj nehumani sistem u kojem se 'gazi preko mrtvih' da bi se došlo do još novca i moći.

  • Mini market

  • 11. Dec. 2021  11. Dec. 2021

  • 1

Povodom objavljivanja snimka Ivana Begića oglasio se potpredsjednik PDP Igor Crnadak koji je kazao da je jučer zaista bio "historijski dan" jer niko nikad nije toliko nisko pao i pokazao toliku monstruoznost i brutalnost.

"Juče je zaista bio historijski dan u Republici Srpskoj, jer niko nikada u političkoj borbi nije pao toliko nisko i pokazao monstruoznost i brutalnost kakvu smo vidjeli jučer. Niko nije zaslužio ono što je urađeno Ivanu Begiću i niko ne bi trebao da se onako poigrava sa ljudskim životima da smo normalno društvo", rekao je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak, piše "Klix".

Crnadak kaže da se jučer vidjelo koliko je zatrovano društvo postala RS nakon 15 godina vlasti SNSD-a i njihovih partnera.

"Politika 'džaba ti znanje i diploma ako nisi kod nas u stranci' uz promociju bahatosti i bezosjećajnosti ispostavlja račun Republici Srpskoj i njenim građanima. Nije im bilo dovoljno ono što su uradili jučer, pa su i noćas nastavili sa likovanjem iz najužeg partijskog i porodičnog vrha," kaže Crnadak.

Dodaje da su još jednom potvrdili da su u SNSD-u "najobičniji politički razbojnici", koji žele da u cijeloj RS uspostave svoj nehumani sistem u kojem se 'gazi preko mrtvih' da bi se došlo do još novca i moći.

"Zato će novoj vlasti u Republici Srpskoj biti mnogo lakše vratiti opljačkani novac u budžet, nego izliječiti društvo od posljedica onoga što smo trpili poslednjih 15 godina", ističe Crnadak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...