„HADŽIJA, SVE ŠTO SI TI OSLOBODIO KOMOTNO OGRADI…“: Društvene mreže gore, Konaković lamentirao o političarima, rovovima i ratu, uslijedili su burni komentari…

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković izazvao je lavinu komentara objavom na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 12. Dec. 2021  

  • 6

Elmedin Konaković je komentarom o političarima i ratu izazvao brojne komentare na Twitteru, a sve je počelo ovom objavom:

„Drugačije na rat gledaju političari koji znaju šta je noćna smjena u decembru u rovovima i zemunicama. Ovi drugi što su pratili cijenu duhana i kursne liste u bankama ne poznaju tu dimenziju. Vidi se u raspravama ovih dana“, poručio je Konaković.

Uslijedile su brojne reakcije…

„Hadžija, sve što si ti oslobodio, komotno ogradi. Gotivio sam te pravo, ali si postao degutantan, u vrijeme kad nam kidišu na BiH vi se međusobno koljete. A tu paradu ti predvodiš kao najglasniji. Halali, nisam više mogao trpiti“, bio je jedan od komentara Konakovićevih pratitelja na Twitteru.

A, onda se rasplamsala rasprava…

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...