PRST JE PONOVO BIO U ZRAKU: Pogledajte kako je mladić bh. korijena oduševio žiri i publiku i plasirao se u finale „Supertalenta“

Nakon posljednje polufinalne epizode sva mjesta u finalu Supertalenta su popunjena.

  • Show

  • 13. Dec. 2021  13. Dec. 2021

  • 0

Kandidat Mark Bagarić vratio se na veliku pozornicu Supertalenta s bezvremenskim hitom „End of the road“ omiljene grupe Boyz II Men i ponovno izmamio pozitivne reakcije žirija.

„Fantastično! To je takav talent, stvarno te divota slušati. Tko zna gdje je tebi granica“, poručio je član žirija Janko Popović Volarić nakon nastupa.

Mark je u međuvremenu pronašao djevojku, a on je žiri i publiku nasmijao komentarom da mu se nakon posljednjeg nastupa mobitel gotovo pokvario od brojnih poruka obožavateljica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...