UŽASNI PRIZORI S LICA MJESTA: Požar progutao dijelove hipermarketa u Novom Sadu, vatrogasci se bore s vatrenom stihijom.. (VIDEO)

Na Instagramu je objavljen videosnimak i fotografije sa mjesta događaja, na kojima se vidi da je na terenu više vatrogasnih ekipa, kao i pripadnici novosadske policije.

  • Hronika

  • 21. Dec. 2021  21. Dec. 2021

  • 0

 Više vatrogasnih ekipa gasilo je požar koji je oko 23 sata izbio u hipermarketu "Tempo" u Novom Sadu. Za sada nije poznato da li ima povrijeđenih, a prema nezvaničnim informacijama, svi zaposleni i kupci evakuirani su kada se pojavio dim.  

Prema riječima svjedoka, u "Tempu" je u trenutku izbijanja požara bilo tek nekoliko kupaca i desetak zaposlenih. Svjedoci koji su bili u hipermarketu ispričali su da je vatra krenula u blizini plafona, javlja portal 021.rs.

Portal 192.rs objavio je na Instagramu videosnimak i fotografije sa mjesta događaja, na kojima se vidi da je na terenu više vatrogasnih ekipa, kao i pripadnici novosadske policije. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...