BERNIE ECCLESTONE ZAPREPASTIO SVIJET FORMULE 1: "Mislim da se na vraća, mislim da on neće nastupiti sljedeće sezone..."

"Njegovo razočaranje u Abu Dhabiju je bilo preveliko i ja ga razumijem", poručuje Ecclestone.

  • Sport

  • 25. Dec. 2021  

  • 0

Bivši izvršni direktor Formule 1, Bernie Ecclestone, izjavio je da će Lewis Hamilton zauvijek napustiti svijet ovog sporta. 

Dok se svi pitaju hoće li Britanac Lewis Hamliton nastupiti i sljedeće sezone, a nakon šokantnog gubitka naslova u posljednjoj utrci ove godine, možda najpoznatiji čovjek iz vrha Formule 1 smatra da on više neće sjesti za volan.

- Mislim da se na vraća, mislim da neće nastupiti sljedeće sezone, rekao je Bernie Ecclestone.

- Njegovo razočaranje u Abu Dhabiju je bilo preveliko i ja ga razumijem, poručuje.

Ecclestone također kaže da je pitanje bi li Hamilton osvojio naslov iduće sezone, a s obzirom na to da je Max Verstappen u izuzetnoj formi.

- Nakon puno godina, Hamilton konačno ima nekoga s kim se može natjecati.

- Mislim da Lewis treba pogledati što je do sada ostvario. Ne vidim razlog zašto bi sada trebao prestati s karijerom, rekao je nedavno glavni šef Mercedesa Toto Wolff

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...