KAKAV VELEMAJSTOR: Bernie Ecclestone u 90. godini po četvrti će put postati otac, a tek kad vidite kako izgleda sretna majka…

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone potvrdio je da će postati otac po četvrti put. Majka Fabiana Flosi rodit će uskoro

  • Show

  • 03. Apr. 2020  

  • 0

Bernie Ecclestone će napuniti 90 godina krajem oktobra, no to ga nije spriječilo da postane otac po četvrti put. Njegova 45 godina mlađa supruga Fabiana Flosi i on čekaju sina koji će se roditi tokom ljeta.

Ecclestone se trenutno nalazi u samoizolaciji na farmi sjeverno od Sao Paula u Brazilu.

Bernie Ecclestone već ima kćer Deborah (65) koju mu je rodila prva žena Ivy Bamford te kćeri Tamaru (35) i Petru (31) koje je na svijet donijela Slavica Radić.

"Kao i svi roditelji imamo samo jednu želju – da nam se dijete rodi zdravo", rekla je Fabiana Flosi te dodala kako se nada kako nikad neće biti zainteresiran za F1.

Foto: PA

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...