IBRAHIMOVIĆ, KRUNIĆ I EKIPA DOBIJAJU VELIKU POMOĆ: Milan pred transferom godine, velika borba s engleskim klubovima za sjajnog nogometaša…

Dio medija navodi kako njegove usluge žele i engleski klubovi Newcastle United i Manchester United.

  • Sport

  • 27. Dec. 2021  27. Dec. 2021

  • 0

Talentirani defanzivni veznjak Marseillea Boubacar Kamara (22) po svemu sudeći karijeru će nastaviti u redovima italijanskog velikana Milana.

Kako prenose francuski i italijanski mediji, klubovi su postigli dogovor i Kamara bi početkom januara trebao preseliti na San Siro.

Mladom francuskom defanzivnom veznom na kraju ove sezone ističe ugovor, a kako ga nije voljan produžiti, na Velodromeu su odlučili prodati ga.

Kako pišu mediji u Italiji, Milan već neko vrijeme prati Kamaru koji bi odmah mogao dobiti priliku u sastavu Rossonera jer Franck Kessie i Ismael Bennacer odlaze na afrički Kup nacija.

Boubacar Kamara: 6 Things to Know About the Coveted Marseille Defender |  90min

Dio medija navodi kako Kamaru žele i engleski klubovi Newcastle United i Manchester United.

Kamara je cijelu karijeru u Marseilleu, a do sada je igrao i za sve uzraste francuske reprezentacije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...