NEVJEROVATNE SCENE IZ MELBOURNEA: Sukob na ulicama zbog Novaka Đokovića uz narodnjake... (VIDEO)

Po završetku njihove kratke diskusije, jedna od okupljenih je glasno uzviknula "Srbija"

  • Društvo

  • 06. Jan. 2022  06. Jan. 2022

  • 5

Novinar Ben Rothenberg je po dolasku u Melbourne odlučio otići do hotela u kome se nalazi Novak Đoković dok čeka rasplet situacije oko deportacije, gdje je snimio nevjerovatne scene.

Naime, ispred ovog hotela okupio se određeni broj Đokovićevih pristalica, a tom prilikom je došlo i do manjeg incidenta, kada su navijači ušli u verbalni sukob s ljudima okupljenim kako bi izrazili protest zbog odnosa australskih vlasti prema izbjeglicama.

Na snimku koji je Rothenberg objavio, vidi se kako ženska osoba koja drži transparent "Oslobodite izbjeglice" ulazi u raspravu sa ženom ogrnutom u zastavu Srbije dok se u pozadini čuje pjesma Tanje Savić.

Po završetku njihove kratke diskusije, jedna od okupljenih je glasno uzviknula "Srbija".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...