ŠTA SE DOGAĐA U ČEŠKOJ: Zamjenik ministra vanjskih poslova Martin Dvorak ogradio se od stavova Viktora Orbana, oglasila se i ambasadorica BiH Martina Mlinarević

“Moramo se distancirati od režima koji narušavaju demokratske principe i ljudska prava – što se trenutno dešava u Mađarskoj”, kazao je Martin Dvorak.

  • Politika

  • 06. Jan. 2022  06. Jan. 2022

  • 7

Zamjenik ministra vanjskih poslova Češke Martin Dvorak se ogradio od Mađarske, partnera iz Višegradske grupe, radi stavova premijera Viktora Orbana prema BiH.

“Kada vidimo šta se dešava u Bosni i to uz značajnu podršku Viktora Orbana… Ja s tim imam veliki problem

Moramo se distancirati od režima koji narušavaju demokratske principe I ljudska prava – što trenutno dešava u Mađarskoj”, kazao je Martin Dvorak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...