"BILO JE NEUGODNO...": Novak Đoković trenirao u tajnosti, a kad je izašao na teren...

Australska televizija je uspjela doći do kadrova treninga najboljeg tenisača svijeta tek kad je u zrak podigla svoj helikopter, a o svemu je izvijestio novinar Ben Rothenberg.

  • Sport

  • 11. Jan. 2022  11. Jan. 2022

  • 0

Novak Đoković danas je odradio drugi trening otkako mu je odobrena viza za ulazak u Australiju. Podsjetimo, to što mu je odobrena viza još uvijek ne znači da neće biti deportiran jer ministar imigracija Alex Hawke ima diskrecijsko pravo ukinuti mu vizu mimo sudske odluke.

Đoković je jučer odradio trening na kojem se slikao s trenerima, a danas je odradio zatvoreni trening tijekom kojeg su kamere na terenu bile ugašene, a vrata zaključana s čuvarima postavljenima pred njih.

Australska televizija je uspjela doći do kadrova treninga najboljeg tenisača svijeta tek kad je u zrak podigla svoj helikopter, a o svemu je izvijestio novinar Ben Rothenberg.

"Vjerujem da Đoković trenira na terenu Rod Laver, ali kamere su ugašene i vrata su zaključana. Čuvar mi je rekao da će biti otvorena od 4:30, što je vjerojatno vrijeme kad će Đoković biti gotov", napisao je Rothenberg pa dodao izjavu sugovornika kojeg je sreo uz terene:

"Đoković je došao u teretanu prije svog termina na terenu. Svi su šutjeli i zurili u njega. To se zove nelagoda."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...