NAPRASNA ODLUKA: Novak Đoković iznenada raskinuo suradnju s Goranom Ivaniševićem…

Prekid suradnje došao je u trenutku kada Novak nema nijednu titulu od početka godine.

  • Sport

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković prekinuo je suradnju s Goranom Ivaniševićem nakon šest godina.

Ivanišević je bio dio Novakovog tima u periodu kada je počeo da dijeli tu ulogu sa Marijanom Vajdom, da bi posljednjih godina taj posao obavljao samostalno.

Sa srbijanskim igračem je bio kroz period uspona i postavljanja rekorda po broju Grand slamova i Mastersa i sada je došlo do prekida.

Novak je nedavno trenirao u Beogradu, na terenu u Košutnjaku nije bilo Ivaniševića, koji je bio „sjenka“ srbijanskoh tenisača svih prethodnih godina.

Sličan potez je u slično doba godine Đoković povukao i 2018. kada je vratio Marijana Vajdu i prekinuo suradnju sa dotadašnjim timom. Nakon toga je krenuo njegov povratak na staze uspjeha poslije dvogodišnje krize.

Prekid suradnje došao je u trenutku kada Novak nema nijednu titulu od početka godine, a ispao je u polufinalu Australian opena od Janicka Sinnera i u trećoj rundi Indian Velsa od Luke Nardija, dok je Miami preskočio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...