PUKLA LJUBAV: Nakon 16 godina provedenih zajedno poznati glumački par se rastaje, vijest objavili na društvenim mrežama...

"Dijelimo ovu vijest ne zato što mislimo da je to jako važna vijest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno nastaviti sa svojim životima', napisali su.

  • Estrada

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 0

Nakon 16 godina provedenih zajedno, rastaju se Jason Momoa i Lisa Bonet. Da je njihovoj ljubavi došao kraj, objavili su na društvenim mrežama.

'Svi smo osjetili pritisak i promjene u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija je na putu i naša porodica nije izuzetak. Osjećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju', stoji u objavi na Instagramu.

'Odlučili smo s javnosti podijeliti vijest da se rastajemo. Dijelimo ovu vijest ne zato što mislimo da je to jako važna vijest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno nastaviti sa svojim životima', napisali su.

"Ljubav među nama nastavlja rasti i razvijati se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo postati. Na taj način učimo djecu što je sve moguće', stoji između ostalog u objavi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...