I NE BIO IM INSPIRACIJA: Netflix snima dokumentarac o Đokovićevoj drami u Australiji?

Dokumentarna serija bit će snimana po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 "Drive to Survive".

  • Show

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 1

Netflix će snimiti dokumentarac o Novaku Đokoviću i svemu što se događa trenutno u Australiji, piše Sportsmail.

Filmska ekipa je već tamo i ima ekskluzivne snimke cijele drame koja se događa oko Novaka i njegovog ulaska u Australiju.

Dokumentarna serija bit će snimana po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 "Drive to Survive".

"Prema našim informacijama, snimatelji su već tamo i prate fijasko koji se događa s najboljim teniserom na svijetu. Oni će pratiti Novaka, imat će pristup i zabranjenim dijelovima poput svlačionica, soba za oporavak, loža za igrače. Materijal jeste odličan za snimanje, ali tenis kao sport neće biti tako pristupačan za producente", navodi se u tekstu.

"Daily Mail" navodi u saznanjima da će dokumentarna serija imati nekoliko epizoda.

Podsjećamo, australski ministar za imigraciona pitanja Alex Hawke će sutra donijeti konačnu odluku o deportaciji Novaka Đokovića.

Ako Hawke odluči deportirati Đokovića, Novak ima pravo žalbe, a konačnu odluku će donijeti sudac Federalnog suda Anthony Kelly, koji mu je i odobrio vizu za ulazak u državu nakon što je pet dana držan u izolaciji u hotelu, navodi Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...