BURNO U STUDIJU HRVATSKOG RADIJA: "Čestitam ministru, prekoračili smo broj umrlih u ratu..."

HDZ-ov ministar zdravstva Vili Beroš našao se na meti oštrih kritika.

  • Regija

  • 14. Jan. 2022  14. Jan. 2022

  • 0

Leonardo Bressan iz Koordinacije hrvatske obiteljske medicine rekao je jutros u emisiji Hrvatskog radija U mreži prvog kako još nisu dobili upute vezano za veliko antigensko testiranje koje bi uskoro trebalo krenuti u ordinacijama primarne zdravstvene zaštite, dok je državni sekretar u Ministarstvu zdravstva Silvio Bašić rekao kako će jasne upute vrlo brzo doći. Bressan je također prozvao ministra zdravstva Vilija Beroša "čestitavši" mu na upravljanju korona-krizom.

Bressan je rekao da upute još nisu vidjeli i da on službeno još ništa nije dobio. 

"Je li netko negdje nešto objavio - ja zahvaljujući ovoj epidemiji nemam vremena surfati po internetu jer se moram baviti realno bolesnim pacijentima", poručio je.

"Nije to tek tako, onako već kao gotova priča da će se početi od ponedjeljka. Mislim da srljamo u vrlo opasnu situaciju razbuktavanja novih žarišta kroz naše ordinacije u širenju takve zaraze", rekao je Bressan.

"Na prvom mjestu u ovoj emisiji htio bih čestitati Ministarstvu, ministru i svim njegovim suradnicima na uspješnoj borbi protiv ove epidemije, jer smo sad, zahvaljujući takvom upravljanju krizom, prema broju umrlih, mislim, prekoračili čak i broj poginulih u Domovinskom ratu", dodao je.

Bašić je uzvratio rekavši da onaj koji hoće nešto napraviti nađe način, a onaj koji neće - nađe razlog.

"Zahvaljujući medijima, danas se informacije šire eksplozivno brzo i hvala Bogu da je tako jer svi građani dobiju informacije upravo na pravo vrijeme. Tako je bilo i sada", rekao je Bašić.

"Jasne upute će vrlo dobro doći. Kolegu Bressana, koji kaže da nema vremena surfati, podsjetit ću da je njegova obaveza da ujutro pogleda službene obavijesti koje mu dođu na kompjuter, tako da on jako dobro zna svoje obaveze i isto tako će ih ispuniti", dodao je.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...