KINEZI U AKCIJI: Huawei predstavio mobitele P50 Pro i preklopni P50 Pocket, problem bi mogla biti cijena...

Novi P50 Pro naslijedio je karakteristike svojih prethodnika iz P serija i tako postao Huaweijev najnapredniji pametni telefon za fotografiranje ikad napravljen.

  • HiTec

  • 27. Jan. 2022  27. Jan. 2022

  • 0

Huawei je predstavio najnovije pametne telefone iz P serije, Huawei P50 Pro i preklopni Huawei P50 Pocket.

Derek Yu, predsjednik CEE i Nordic regije te Kanade Huawei Consumer Business Grupe rekao je: "Od početka P serije činili smo nevjerojatne korake i svakim novim uređajem smo pomicali granice, što je i sada slučaj. P50 Pro obilježava novu eru s naprednom optikom XD i XD Fusion Pro Image mehanizmom za obradu slike, koja korisnicima omogućava stvaranje fotografija koje odražavaju prave boje s nevjerojatnim detaljima. Osim toga, otišli smo korak dalje i razvili P50 Pocket, preklopni pametni telefon bez kompromisa u pogledu konstrukcije, dizajna, kamere i performansi."

Napredne mogućnosti fotografije

Novi P50 Pro naslijedio je karakteristike svojih prethodnika iz P serija i tako postao Huaweijev najnapredniji pametni telefon za fotografiranje ikad napravljen. S ovim modelom predstavljen je prvi Dual-Matrix sistem kamere čije značajke korisniku omogućavaju fotografije i snimke pune detalja i boja, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Tu je i prvi Persicope zoom objektiv koji stvara fotografije visoke razlučivosti pri maksimalnoj udaljenosti zuma od 0,5x do 100x. Dodatno, nadograđena tehnologija XD Optics pruža bolju jasnoću fotografija

P50 Pro opremljen je baterijom od 4360 mAh, koja podržava SuperCharge tehnologiju brzog, ali i bežičnog punjenja. Također, ovaj novi pametni telefon dolazi i s dvostrukim stereo zvučnicima. 

Preklopni dizajn

Huawei P50 Pocket je preklopni pametni telefon, tanak samo 15,2 mm kada je sklopljen, a 7,2 mm kada se rasklopi. Opremljen je s dva zaslona, od kojih je glavni 6,9-inčni OLED. Zaslon prednje strane pruža jednostavan pristup odabranom rasponu informacija, a može se koristiti i za upravljanje muzikom, provjeru kalendara, kao i za snimanje fotografije ili videozapisa te upravljanje obavijestima.

Sadrži bateriju od 4.000 mAh koja podržava velike brzine punjenja, a također sadrži i Super Privacy Mode, koji automatski onemogućuje kamere, mikrofone i usluge lokacije jednom kada se telefon sklopi. Huawei P50 Pocket bit će dostupan na tržištu u bijeloj boji.

Kako je najavljeno, uređaji u Evropu stižu u februaru, a cijena im se kreće između 2.100 i 2.500 KM.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...