MARTIN TAIS POZIVA U BORBU ZA BOLJE SUTRA: “Neka partizani produže za Neum, dogovara se raspad BiH”

"Nema dogovora sa onima koji ne žele europsku budućnost naše domovine", napisao je Martin Tais.

  • Mini market

  • 28. Jan. 2022  28. Jan. 2022

  • 3

Sarajevski fizičar Martin Tais oglasio se preko Facebooka povodom sutrašnjeg obilježavanja 80. godišnjice Igmanskog marša.

Tais smatra kako bi partizani trebali produžiti za Neum gdje se "želi separatističkim i retrogradnim ugrovažanjem ljudskih prava i sloboda u BiH dogovoriti njen raspad".

"Sutra se okupljaju na Igmanu antifašisti iz cijelog svijeta da obilježe 80 godina Igmanskog marša partizana.

Možda bi ova kolona trebala produžiti prema Neumu gdje se želi separatističkim i retrogradnim ugrožavanjem ljudskih prava i sloboda u Bosni i Hercegovini dogovarati njen raspad.

Antifašisti, naprijed u borbi za bolje sutra i ne dajmo da nam rušitelji ideje građanstva stvaraju svoju budućnost.

Nema dogovora sa onima koji ne žele europsku budućnost naše domovine", napisao je Martin Tais.

SUTRA SE OKUPLJAJU NA IGMANU ANTIFAŠISTI IZ CIJELOG SVIJETA DA OBILJEŽE 80 GODINA IGMANSKOG MARŠA PARTIZANA. MOŽDA BI...

Objavljuje Martin TaisPetak, 28. siječnja 2022.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...