ONA JE KRALJICA MINIMALIZMA: Victoria Beckham savjetuje kako nositi jednobojne kombinacije (FOTO)

Bivša pjevačica i modna dizajnerica poznata je po svom nepogrešivom stilu.

  • Žena

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 0

Otkako se pojavila na svjetskoj sceni Victoria Beckham plijenila je svojim istančanim i profinjenim stilom. Još kao Posh Spice isticala se među kolegicama po elegantnim i minimalističkim komadima odjeće, uglavnom u crnoj boji. Kako su popularne Spajsice, a s njima i Vicki, žarile i palile bile su to "najljuće" devedesete, a Victoria koja se tada prezivala Adams, bila je zaštitno lice minimalističkog chica te dekade.

Sada, s ponovnim populariziranjem devedesetih godina prošlog vijeka brojne poznate dame odabiru upravo takvu eleganciju - monokromna kombinacija od jednog, maksimalno dva komada koji prati liniju tijela.

Upravo takvi komadi dominiraju i u njenoj novoj kolekciji koju je nazvala - Pre Spring Summer 2022 - a izdala ju je uoči najtoplijih mjeseci u godini.

Čak i za svaki dan

Poduzetna Victorija omiljen komad iz kolekcije objavila je čak i na svom Instagramu uz upute kako ona vidi tu haljinu. "Balansirajte haljinu dugačku do poda s ravnom, minimalističkom obućom za svaki dan", napisala je dizajnerica uz fotografiju modela koji šeće psa.

image

Victoria Bekham haljinu je zamislila i kao svakodnevni komad, ali i za svečane prigode.

U drugoj objavi pokazala je kako ista haljina može poslužiti i za svečanije prilike, zahvaljujući izrezanim detaljima oko vrata uz sandale i elegantnu ogrlicu.

Osim haljine s izrezom, Victoria Beckham je u novoj kolekciji ponudila i druge komade za ljubiteljice minimalističkog chica, piše Gloria.hr.

image

Victoria Bekham izdala je 'Pre Spring Summer 2022' kolekciju.

 image

Victoria Bekham na svom Instagramu nudi i savjete kako najbolje iskoristiti njene komade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...