BRZA AKCIJA POLICIJE: U Sarajevu uhapšena osoba zbog nedozvoljenog držanja oružja, sumnja se da je...

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.

  • Hronika

  • 08. Feb. 2022  08. Feb. 2022

  • 0

Dana 07.02.2022.godine u 21,45 sati u ulici Zelenih beretki, općina Stari Grad Sarajevo, na osnovu Centralne potrage Općinskog suda u Sarajevu, policijski službenici Prve PU su pronašli i lišili slobode lice H. O, rođen 1994.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela iz člana 323. i člana 371. KZ F BiH (Izazivanje opće opasnosti i Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija).

O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a isti je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...