MIRKO ŠAROVIĆ SE ZABRINUO: "Postali smo taoci njihove pogubne politike, SNSD nas vodi u..."

"Ne smijemo dozvoliti i po svaku cijenu moramo spriječiti sankcije Republici Srpskoj, sprečavanje kretanja, gubitak investicija i sve druge sankcije koje su sada na stolu EU", istaknuo je Šarović.

  • Mini market

  • 16. Feb. 2022  16. Feb. 2022

  • 2

Najavom iz Brisela da vlasti EU razmatraju zabranu putovanja i druge sankcije Republici Srpskoj pokazala je da se, nažalost, obistinjuju naši strahovi da će politika SNSD dovesti u izolaciju cijelu Republiku Srpsku.

Poručio je ovo predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović i dodao:

"Ne smijemo dozvoliti i po svaku cijenu moramo spriječiti sankcije Republici Srpskoj, sprečavanje kretanja, gubitak investicija i sve druge sankcije koje su sada na stolu EU", istaknuo je Šarović.

On je istakao da je Milorad Dodik i SNSD, svojom neodgovornom politikom usmjerenom na manipulisanje patriotizmom Srba u Republici Srpskoj, kao jedinim preostalim adutom u pokušaju dobijanja izbora, ugrozio sve stanovnike Republike Srpske i njihovu budućnost.

"U okolnostima svakodnevnih poskupljenja osnovnih životnih namirnica i sve težeg preživljavanja stanovništva, umjesto ozbiljnih mjera ekonomske politike kojima bi se ovo stanje koliko-toliko popravilo, dovedeni smo u opasnost opšte izolacije koja bi bila pogubna po realni sektor i sve zaposlene, a time i sve stanovnike Republike Srpske", rekao je Šarović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...