ČUBRILOVIĆ U PANICI: "Iz Republike Srpske dolaze pozivi na dogovor u BiH, potreban veći stepen jedinstva u RS-u..."

Čubrilović je kazao da jedan narod u BiH pokušava da ostvari dominaciju u odnosu na druga dva, što ne vodi ka stabilnosti ovih prostora.

  • Mini market

  • 18. Feb. 2022  18. Feb. 2022

  • 3

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da iz Republike Srpske dolaze pozivi na dogovor u BiH koji će imati duži rok trajanja od bilo kog nametnutog rješenja.

"Nepriznavanje Republike Srpske od određenih političkih elita iz drugih naroda sigurno donosi probleme u BiH", rekao je Čubrilović, koji je i lider Demosa.

Čubrilović je kazao da jedan narod u BiH pokušava da ostvari dominaciju u odnosu na druga dva, što ne vodi ka stabilnosti ovih prostora.

"Bilo je krajnje vrijeme da politički predstavnici Republike Srpske ukažu na nelogičnosti koje se dešavaju u BiH kroz određene odluke Ustavnog suda BiH i pojedinih međunarodnih predstavnika", rekao je Čubrilović sinoć za prnjavorsku K3 televiziju.

On je kazao da je potreban veći stepen jedinstva u Republici Srpskoj po pitanju vitalnih interesa srpskog naroda, te dodao da je RS organizovaniji dio BiH u kome svi nivoi vlasti funkcionišu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...