ŠKORO SE NAŠAO U ČUDU: "U ovoj je zemlji postalo normalno ići u zatvor ili na saslušanje"

"Ipak, imam potrebu napisati da smo taoci dva bulija s dva brda", kaže Škoro.

  • Regija

  • 19. Feb. 2022  19. Feb. 2022

  • 3

U povodu današnje akcije USKOK-a oglasio se i bivši predsjednički kandidat i bivši predsjednik Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro

"Današnja događanja komentirali su svi. Mislio sam ne javljati se i ne komentirati ništa. U ovoj je zemlji postalo normalno ići u zatvor ili na saslušanje kao što se ide u trgovinu ili kod frizera. Ipak, imam potrebu napisati da smo taoci dva bulija s dva brda. Bahati su, najpametniji su i stanje u našem društvu je rezultat njihovog bahatluka. Može im se. Sutra mogu biti izbori i opet će sve biti isto. Imamo loš izborni zakon i sustav koji, ne samo da pogoduje kriminalu, klijentelizmu i korupciji, nego ih i potiče.

Eto, a sad imate mogućnost komentirati ispod ovog teksta kako mislite ili kako vam neko kaže da mislite. Ja ništa ne brišem, pa si barem tu možete dati oduška.

Pozdravljamo vas Štef, Željko Barba, Iva Plivelić, Želja Nikolin, Matija i ja iz studija u Osijeku. Mi volimo ovu zemlju, njene ljude i naše pjesme, vjerujemo u njih i nećemo prestati vjerovati da može i mora biti drugačije i bolje", napisao je Škoro, prenosi "Slobodna Dalmacija".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...