FLORENCE HARTMANN, BIVŠA GLASNOGOVORNICA HAŠKOG TRIBUNALA: Je li Putinova meta Moldavija ili BiH; Bisera Turković došla u Francusku da traži...

Florence Hartmann, bivša glasnogovornica Haškog tribunala se Skypeom uživo javila u program FACE televizije.

  • Politika

  • 06. Mar. 2022  

  • 3

Gdje je Evropa bila za BiH kad je trebalo 90-tih?! EU se probudila nenaoružana i ne može zaštititi Ukrajinu! BiH i sve zemlje Zapadnog Balkana što prije u EU! Oni koji blokiraju BiH neka idu u Rusiju!

Putin radi isto što je radio Milošević! Vjerovalo se Miloševiću! Putinu se ne vjeruje! Evropa je dužna BiH, dužna je svojim vrijednostima koje nije branila u BiH! Kockamo se da li je Putinova meta Moldavija ili BiH! Bisera Turković došla u Francusku da traži da se BiH primi u EU! Ako je Macronu stalo do mira, trebao je da je primi na razgovor! EU gubi kredibilitet! Države koje uđu u EU ne mogu nastaviti s korupcijom!

Imala je i poruku za bh. građane riječima: „Vi ste pokazali šta je ponos, hrabrost i otpor, a bili ste u težoj situaciji nego Ukrajinci danas. Ne plašite se, ne paničite, budite oprezni, a ne naivni. Kupujte brašno, ali samo da mi možete napraviti pitu!“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...