NOVI SKUP NA CETINJU: Građani pružili podršku ukrajinskom narodu, iz Ambasade Ukrajine u Crnoj Gori ima se zahvalili (VIDEO)

Minutom šutnje i novom prefarbanom pločom na Trgu Kralja Nikole odali su poštu svim stradalima u ruskoj agresiji na Ukrajinu

  • Regija

  • 06. Mar. 2022  06. Mar. 2022

  • 1

Građani Cetinja su 11. dana rata u Ukrajini, uz stihove ukrajinske himne na transparentima, ponovnim okupljanjem dali podršku ukrajinskom narodu u borbi za slobodu, javlja CdM.

Minutom šutnje i novom prefarbanom pločom na Trgu Kralja Nikole odali su poštu svim stradalima u ruskoj agresiji na Ukrajinu, navodi podgorički portal.

Večerašnjem skupu prisustvovala je porodica košarkaškog trenera Srđe Radulovića koja se u petak vratila u Crnu Goru iz Kijeva.

Okupljeni su potom s Trga Kralja Nikole krenuli u šetnju za Ukrajinu do zgrade nekadašnje ruske ambasade na Cetinju.

Skupovi podrške bit će organizovani svaki dan u 17.30 ispred dvorca kralja Nikole na Cetinju, sve do prekida ruske agresije na Ukrajinu.

Nakon što su građani Cetinja sa stihovima ukrajinske himne, ponovnim okupljanjem dali su podršku herojskom ukrajinskom narodu u borbi za slobodu, oglasila se i ambasada Ukrajine u Crnoj Gori.

Ambasada Ukrajine zahvalila se Cetinjanima na podršci.

“Hvala vam, dragi Cetinjani, na stalnoj i iskrenoj podršci”, naveli su iz ukrajinske ambasade na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...