DVORANA MEJDAN U TUZLI: Navijači Bosne i Hercegovine vrijeđali Marinka Umičevića (VIDEO)

"Slava Bosni!” poručili su BH Fanaticosi.

  • Sport

  • 19. Mar. 2022  19. Mar. 2022

  • 0

Bosna i Hercegovina igra utakmicu predbaraža za SP protiv Grčke u tuzlanskom Mejdanu, a na tribinama kultne tuzlanske dvorane mogla se vidjeti i uvrijedljiva karikatura potpredsjednika Rukometnog saveza BiH Marinka Umičevića.

Očigledno da su vjerni navijači BiH nezadovoljni pristupom i izjavama predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske i jednog od čelnih ljudi Rukometnog saveza BiH.

S obzirom na to da je svojim javnim nastupima, laganjem, blaćenjem, izvrtanjem činjenica, provokacijama, trovačkom i agresorskom politikom dotični ‘gospodin’ definisao svoje životno stanište i ciljeve, a to je svinjac pun blata, ne ostaje nam ništa drugo nego da napravimo simbiozu. Slava Bosni!” poručili su BH Fanaticosi Umičeviću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...