NAJVATRENIJI NAVIJAČI REPREZENTACIJE: BH Fanaticosi uputili poziv navijačima

"Povod je performans koji nastojimo održati sa svima poznatom pjesmom koja dugo nije bila na tribini. Početak je u 20. minuti. Vidimo se”, poruka je BH Fanaticosa.

  • Sport

  • 15. Okt. 2023  

  • 1

Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, popularni BH Fanaticosi uputili poziv navijačima.

“Sve one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu pozivamo da u ponedjeljak, na utakmicu protiv ekipe Portugala, ponesu što više zastava s ljiljanima.

Povod je performans koji nastojimo održati sa svima poznatom pjesmom koja dugo nije bila na tribini. Početak je u 20. minuti. Vidimo se”, poruka je BH Fanaticosa.

Podsjetimo, Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine izdao je saopćenje za sve navijače koji će doći na predstojeću utakmicu kvalifikacija protiv Portugala u Zenici.

Između ostalog naglasili su da je dozvoljeno unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala. Ko će ovo ispoštovati, ostaje da pratimo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...