RON HAVIV OBJAVIO FOTOGRAFIJE UKRAJINSKOG PREDSJEDNIKA: "Zahvalan sam što sam mogao naučiti više o čovjeku" (FOTO)

Ron Haviv je svjetski poznati američki ratni fotoreporter, čije su fotografije iz Sarajeva, Srebrenice, Bijeljine, Tuzle i drugih bh. gradova obišle cijeli svijet.

  • Kultura

  • 28. Mar. 2022  28. Mar. 2022

  • 0

Nagrađivani američki ratni fotoreporter Ron Haviv objavio je fotografije ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog

"Imao sam priliku provesti neko vrijeme s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim za časopise Economist i 1843. Ovaj posao vam ponekad omogućuje da se malo približite ljudima na terenu i odgovornim osobama. Zahvalan sam što mogu naučiti nešto više o čovjeku, zajedno s ljudima, koji pokušava spasiti ovu zemlju bez obzira na sve", napisao je Haviv u objavi. 

Podsjećamo, Ron Haviv je svjetski poznati američki ratni fotoreporter, čije su fotografije iz Sarajeva, Srebrenice, Bijeljine, Tuzle i drugih bh. gradova obišle cijeli svijet pokazujući svu brutalnost i golgotu kroz koju su prolazili građani Bosne i Hercegovine tokom rata, prenosi Fedearalna.ba.

Ukraine I had the opportunity to spend some time with Ukrainian President Volodymyr Zelensky for the Economist and 1843...

Objavljuje Ron HavivPonedjeljak, 28. ožujka 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...