NOVI DETALJI HORORA U NOVOM SADU: Maloljetnik pucao s prozora i ranio djevojčicu pred školom…

Portparol zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Novog Sada doktor Zoran Krulj, potvrdio je da je tinejdžerka ranjena.

  • Hronika

  • 02. Apr. 2022  

  • 0

Djevojčica (16) je ranjena jučer u šaku hicem iz zračne puške ispred Srednje saobraćajne škole Šumadijskoj ulici u Novom Sadu, a kako piše Blic, NN osoba je pucala sa prozora okolne zgrade.

Pisholog iz pomenute škole kaže da joj se obratila učenica M. K. koja je pogođena sa prozora zgrade u prst ruke. Samo pukom srećom izbjegnuta je veća nesreća jer djevojčica nije pogođena u lice.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija trenutno razgovara sa maloljetnikom za kojeg postoji osnov sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

Inspektori i dalje utvrđuju da li je pucao samo u djevojčicu ili su mu i drugi prolaznici bili na meti, ali nije uspio da ih pogodi. Pretpostavlja se da se uplašio kada je stigla policija i prestao da puca, ali je organizovana opsežna potraga i policija je ušla u trag pucaču.

Portparol zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Novog Sada doktor Zoran Krulj, potvrdio je da je tinejdžerka ranjena.

- Naša ljekarska ekipa intervenisala je po pozivu policije u 18.52 ispred Srednje saobraćajne škole gdje su zatekli djevojčicu sa povredom šake u koju je pogodila dijabola iz vazdušne puške. Djevojčica je u stabilnom i svjesnom stanju prevezena na Odjeljenje dječje hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine - rekao je dr Krulj.

Više detalja biće poznato nakon policijske istrage.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...