SKANDAL ‘DELIJA’ U BEOGRADU NA KOŠARKAŠKOJ UTAKMICI: ‘Politika je kur**, ovdje narod Ruse čuva’ (VIDEO)

Sve je to ispraćeno gromoglasnim skandiranjem "Srbija – Rusija".

  • Sport

  • 09. Apr. 2022  09. Apr. 2022

  • 3

Ne prestaju s izljevima ljubavi prema Vladimiru Putinu i Rusiji navijači Crvene zvezde, baš kao i ekipa za koju navijaju.

Podsjetimo, samo prije nekoliko dana košarkaši Crvene zvezde na gostovanju u Vilniusu kod Žaligira nisu htjeli prije utakmice držati transparent – "Zaustavite rat u Ukrajini".

Što je izazvalo bijes navijača litvanske ekipe koje su taj čin igrača Crvene zvezde ispratili gromoglasnim zvižducima.

U petak su košarkaši Crvene zvezde bili domaćini u Beogradu turskom Efes Pilsenu. I većinu utakmice su skandirali riječi podrške Rusiji u ratu protiv Ukrajine.

U jednom trenutku navijači Crvene zvezde "Delije" podignuli su i veliki transparent. Na kojem je pisalo – "Politika je kurva, ovdje narod Ruse čuva".

Sve je to ispraćeno gromoglasnim skandiranjem "Srbija – Rusija". Pritom je cijela dvorana pljeskala toj gesti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...